Lukacevic glad for at komme i gang

Odenses Ned Lukacevic var ikke overraskende noget ude af kampform fredag aften, da fynboerne mødte Aalborg og tabte 1-4. 

Den nye angriber hos fynboerne har blot spillet to kampe hidtil i sæsonen, og det kunne han også mærke, sagde han til fynboernes hjemmeside efter kampen.

– Ærgerligt med resultatet mod Aalborg, og så er jeg lidt skuffet over min egen præstation. Jeg ville gerne have bidraget lidt mere i det offensive. Men forhåbentlig kommer det de næste par kampe, når jeg har fået noget kamptræning.

– Det var meget fysisk. Vi ramte Aalborg meget godt, og jeg følte selv, at jeg leverede godt fysisk. Så det er et meget godt tegn i min første kamp. Hvis vi fortsætter sådan her, så er jeg sikker på vi nok skal vinde en del kampe, når det virkelig gælder. Det var dumme udvisninger, der afgjorde det i dag, så det skal vi have rettet op på, lød det fra Lukacevic.