Lokalbrag i nord og syd i aften

Der er masser af glæde blandt hockeyfans i både Nord- og Sydjylland i aften, hvor de første lokalopgør – dog stadig testkampe – skydes i gang.

I SE Arena i Vojens er der match mellem SønderjyskE og Esbjerg Energy, hvor Dan Ceman og Mark Pederson står overfor hinanden i de to bokse.

Begge har skiftet godt og grundigt ud i de udenlandske spillere, og specielt for sønderjyderne bliver det spændende at se, hvordan de nye nordamerikanere præsterer. Pederson har fået et lille overblik over sine tropper i foreløbig to testkampe (5-1 i Gentofte og 2-5 i Herning).

Vestjyderne må forventes at være lidt længere fremme i forberedelserne med den forestående Champions Hockey League-premiere i vente.

Åbning og gratis adgang i SE Arena allerede klokken 18:10 med gratis entré og spillerpræsentation. SønderjyskE-supporterne kan forvente et mere aggressivt og fysisk hjemmehold end i de forgangne sæsoner, har ledelsen og træner Dan Ceman allerede udtrykt flere gange.

I Aalborg er der faceoff 19:30 til nordjysk derby.

Både Aalborg Pirates og Frederikshavn White vandt i sidste weekend over norske Manglerud/Star, og som altid i de nordjyske slag før sæsonen, skal det nok blive intensivt, selv om der ikke er point på spil.

Frederikshavns hjemmeside melder, at Thomas Larsen, Mark Hurtubise, Christian Mieritz og Thomas Lillie formentlig sidder ude.