Lokal avis: Ehlers-fremtid diskuteres i Lausanne

Det er ikke mange uger siden, at Heinz Ehlers og Lausanne blev slået ud af den schweiziske turnering. Det var i absolut sidste runde, at Lausanne røg ud af playoffs, og derefter førte danskeren den traditionsrige klub til en sikker forbliven i Nationalliga A via et nedrykningsspil med fire hold.

To ud af tre sæsoner har Ehlers ført Lausanne i slutspillet og han har kontrakt frem til 2017. Alligevel spekuleres der i den lokale avis 24 heures nu over, om Heinz Ehlers har leveret sin sidste arbejdsindsats i klubben.

Det er klubbens præsident Patrick Preux, der i et interview med RTS Sport har udtalt, at det er tid til at ændre retning og gameplay for klubben. Straks bliver der derfor spekuleret i, om det er lig med en ny træner, for Heinz Ehlers er i Schweiz kendt for en ret defensiv og tæt spillestil.

Samtidig mener 24 Heures, at Heinz Ehlers diskuteres på ledelsesgangene i Lausanne – selv om danskeren altså har kontrakt også for den kommende sæson.

Selv har Heinz Ehlers ikke frygtelig mange kommentarer til situationen:

– Skulle jeg være vred over, hvad præsidenten siger i et interview? Der er ytringsfrihed i Schweiz og alle har muligheder for at komme med et synspunkt. Om jeg er bekymret for min fremtid? Jeg har en kontrakt i Lausanne og jeg arbejder i korte perioder som ishockeytræner. Hvis klubben vælger at afskedige mig, skal jeg nok kunne få et andet job, lyder det fra Ehlers til avisen.