Lindhøj bekræftet af Herlev

Ikke overraskende bliver Herlev Eagles næste station for Christoffer Lindhøj. Den offensive back faldt aldrig til på Aalborg Pirates-mandskabet, men kommer altså nu til at forstærke den hårdt plagede backlinje hos Eagles.

Herlev mangler for øjeblikket både Adrian Saxrud, Dennis Bozic, Benjamin Mauritzen og Daniel Villadsen, så derfor er det kærkomment, at Lindhøj debuterer i morgen, når Eagles tager imod Frederikshavn.

Jeg kender mange af Herlev-spillerne fra ungdomslandsholdene, og har også spillet med nogle af dem på klubplan – så jeg er glad for at det kunne lykkedes, siger han til Herleveagles.dk.

– Jeg håber på at få meget ansvar og masser af spilletid, at jeg kan bidrage med en masse god hockey, og dermed hjælpe Herlev så godt jeg kan, lyder det fra Lindhøj, der i sidste sæson spillede i Rungsted.

En stor del af sæsonen var det i øvrigt som angriber.