Lillebror Lauridsen målscorer i danskeropgør

Leksand har fået en miserabel start på sæsonen, hvor det er blevet til fem nederlag i otte kampe. I aften skulle de prøve at få skuden vendt, da de mødte Markus Lauridsens AIK.

Nederlagene fortsatte desværre for Matias Lassen og Leksand, da de her til aften blev sendt hjem til Dalarna med en snitter på hele 7-3, i sæsonens første danskermøde.

Efter en plads i førstekæden de sidste fem kampe, startede Lauridsen i fjerdekæden til dagens kamp. Han gav svar på tiltale, for da haluret stod på 11:33 i første periode havde han bragt AIK foran med 1-0.

På trods af sin plads i fjerdekæden fik Lauridsen masser af spilletid i både powerplay, boxplay og i spillet fem-mod-fem, og han forlod isen med 19:21 minutters istid i benene, og dermed den AIK-spiller der var mest på isen. Lillebror Lauridsen havde -1 i aftenens kamp.

Matias Lassen har tilbragt en tilværelse nede i fjerdekæden – og en enkelt kamp på klubbens U20-hold – i starten af denne sæson, men i de sidste to kampe har han fået chancen i andenkæden.

I dag takkede han for tilliden, og reducerede til 5-2 halvvejs igennem anden periode.

Lassen fik 17:04 minutters istid, og gik fra isen med -1.