Liiga: Patrick Bjorkstrand scorede sæsonens første TPS-mål

Foto: Jan Korsgaard

Patrick Bjorkstrand er kommet rigtig fornuftigt fra start i Finland, hvor han i denne sæson tørner ud for klassiske TPS Turku. 

Bjorkstrand har gjort en god figur i Champions Hockey League, og i går var han såmænd også på stikkerne, da over 7000 tilskuere overværede premieren og skabte fremragende stemning, da TPS Turku slog HPK Hämmeenlinna med 2-1 efter overtid.

Bjorkstrand scorede til 1-0 i tiden 19:45 for TPS Turku, da han snuppede en løs puck inde foran mål og lynhurtigt fik dirigeret den ind lige under mål. Danskeren fik 18:29 minutter på isen og kunne glæde sig over, at Kaapo Kaiko scorede et overtidsmål, der sikrede TPS bonuspointet og dermed en fin premiere. 

Målet kan ses godt et minuts tid inde på videoen i dette link. 

Emil Kristensen, den anden danske landsholdsmand i den finske Liiga, var involveret i noget af et “målkalas”, da hans klub, KooKoo spillede hjemme mod SaiPa. Gæsterne vandt med 6-5 efter straffeslag og dermed blot et enkelt point til Kristensen og co. i premieren.

Over 21 minutters spilletid til esbjergenseren, der dermed fortsætter i noget, der ligner en nøglerolle hos KooKoo, der kommer fra byen Kouvala. I går over 4000 tilskuere på plads til premieren.

Målene fra kampen kan ses lige her: