Liiga: Lassen og Pelicans i comeback i danskeropgør

Stefan Lassen skifter ud. Foto: Jan Korsgaard

Emil Kristensen scorede det første mål i powerplay – assisteret af Patrick Bjorkstrand – da der i dag var danskeropgør i den finske Liiga.

Pelicans Lahti tog imod KooKoo fra Kouvala og det var vel første gang siden dengang Philip Larsen, Jannik Hansen, Lars Eller, Frans Nielsen, Simon Nielsen, Nichlas Hardt og Mikkel Bødker huserede i NHL’s lockout-sæson, at tre danskere var på isen på samme tid i den bedste finske række.

KooKoo Kouvala startede fremragende ud og bragte sig på 3-0 efter blot 13 minutter, men derefter begyndte et glimrende comeback for hjemmeholdet, der kulminerede med 3-3-udligningen ved Iikka Kangasniemi. 3093 tilskuere jublede i overtiden, da Jordan Rowley scorede det afgørende mål for Pelicans Lathi.

Stefan Lassen fik kun 6:46 minutter i kampen – langt mindre end hans normal – men det har desværre ikke været muligt at identificere, om der er sket noget med den danske back.

Der var 19:13 minutter til Emil Kristensen, og et par minutter færre til Patrick Bjorkstrand. Nederlaget kan dog ikke ryste indtrykket af en god sæsonstart for KooKoo med syv point i tre kampe, mens Pelicans står med fem point for samme antal matcher.