Leksand i krise igen – Kjærgaard vandt over Poulsen

Bedst som man troede, at Leksand havde fået vendt den forfærdelige sæsonstart og begyndte at se mod toppen, rendte de en i en øredøvende lussing på 0-5 hjemme mod bundproppen fra Almtuna.

Matias Lassen var blevet forfremmet til førstekæden i en kamp som ingen Leksand-spillere kunne være bekendt, endte han med “beskedne” -1 på sine omkring 20 minutters istid.

Leksand ligger nummer 12 efter aftenens nederlag.

Sundsvall og Kjærgaard vandt hjemme 3-2 over Oskarshamn og Anders Poulsen, hvor sidstnævnte dansker – trods en plads i fjerdekæden – ellers assisterede på Manuel Ågrens udligning til 1-1 midtvejs i første periode. Kjærgaard var aldeles anonym i aftenens opgør, hvor tidligere Aalborg-mand, Matthias Månsson, afgjorde opgøret med sin 3-2 halvandet minut inde i overtiden.

Resultatet rykker ikke det store i stillingen, hvor Sundsvall er isoleret i bunden med sine 13 point. Oskarshamn ligger nummer fire med 26 point.
Björklöven og Felix Scheel ligger nummer 11 efter 1-3-nederlaget til bundproppen fra Timrå – en kamp hvor danskeren ikke bød ind med meget.