Lassen sejrede i straffe mod Scheel

Scheel og Björklöven tog her til aften imod Leksand og Matias Lassen, som fik genvalg i andenkæden med backmakkeren Viktor Amnér.

Björklöven skulle se om de kunne rejse sig ovenpå onsdagens nederlag til Asplöven, der blev tabt med 4-2. Leksand ville det anderledes, hvor danske Matias Lassen har bidt sig gevaldigt fast på holdet og ungarske Janos Hari er brandvarm lige for tiden. Det på trods en forfærdelig Leksand-start på sæsonen.

Kravet i aftenens kamp var derfor point for Lassen og co., og efter en langgaber på 1-1, afgjorde Tobias Ericsson det til Leksands fordel på holdets første forsøg i straffeslagskonkurrencen. Scheel brændte Björklövens tredje- og sidste forsøg.

Lassen kunne gå fra isen med en to minutters udvisning i baggagen, samt hele 22 minutters istid. Næstmest af alle Leksand-spillere. Scheel havde ligeledes en enkelt to minutters udvsining og omkring 20 minutters istid.

Leksands to point bringer dem op på 16 point – samme antal som Almtuna og Timrå, der alle tre ligger på henholdsvis 11., 12. og 13. pladsen. Der er dog ikke langt op til midten af tabellen, hvor Björklöven ligger på en sjetteplads med 19 point.