Lassen og Lahti fik salen til at eksplodere

Foto: Jan Korsgaard

Stefan Lassen og Pelicans Lahti fortsætter med at overraske i det finske slutspil. Efter to klare nederlag til at begynde med i serien mod grundspilsvinderne fra IFK Helsinki, har Lassen og Lahti nu udlignet til 2-2 i serien. I aften blev det til en sejr på 3-2 efter forlænget spilletid.

Juhani Tyrväinen blev helten, der forløste de 4513 tilskuere i Isku Arena i Lahti med sit afgørende mål i forlænget spilletid. Aleksi Rekonen var manden, der udlignede i tredje periode, hvor Pelicans kom stærkt igen og fik udlignet grundspilsvindernes føring.

“Hele salen eksploderede”, fortæller den lokale avis via Google Translate og Stefan Lassen var igen en af spillerne med mest spilletid i Lahti-lejren. Han fik over 23 minutter på isen, men måtte dog notere sig for -1 i den del af statistikken.

Vi skal frem til lørdag for at finde de to holds næste kamp i serien. Den match spilles i Helsinki og stadig med IFK som favorit, men formentlig med et mere nervøst hjemmehold end tidligere i serie. Pelicans har alt at vinde.