Lasse P. var tilbage med en sejr

Søndag aftens eneste WHL-kamp bød på en dansk optur. Med Lasse Petersen tilbage i målet, efter to knap så gode kampe af Kyle Dumba, vandt Calgary Hitmen 5-1 over Regina Pats. Petersen stoppede 19 af gæsternes 20 forsøg, så Adam Bergs powerplayscoring var den eneste, der passerede den danske keeper.
For Hitmen lynede backen Jake Bean igen. Med to scoringer og en assist blev Bean kåret til kampens stjerne.

Skidt dansk OHL-runde
Søndag aften blev en skidt dag på kontoret for Mikkel Aagaard. Den danske center og Niagara Ice Dogs tabte 4-3 til North Bay Battalion, hvor Aagaard var på isen ved værternes to første scoringer. Den første kom allerede i første skift, da Mike Amadio scorede efter blot 14 sekunder. Amadio gjorde det også til 2-1 efter små tre minutter – hvor Aagaard igen var på isen.

Runden var ikke meget bedre for Christian Mieritz og Hamilton Bulldogs. Hjemme tabte Bulldogs med 5-2 til Sudbury Wolves, selvom de kampen igennem fik flest chancer. Med en skudstatistik på 37-23 i Bulldogs’ favør var der pres på Wolves-keeper Matthew Menna, der stoppede de 35 forsøg. Mieritz måtte også forlade isen med et minus på kontoen, idet han var på isen ved Jacob Harris’ 3-1 scoring.