Lasse Lassen: Vi skal tro lidt mere på det hele

Herning har blot scoret en enkelt gang i de seneste to kampe mod Aalborg, og raten er dermed gået kraftigt ned efter kamp et, hvor midtjyderne scorede seks gange.

Midtjydernes topscorer Lasse Lassen er en dem, der skal sørge for scoringerne, og han indrømmede gerne, at Herning-indsatsen tirsdag aften ikke var tilfredsstillende: 

– Det er hele holdet, der har svært ved at finde vores spil. Jeg synes, at vi smider alt for mange pucke væk i vores angreb og alt for hurtigt overlader initiativet til dem. Der mangler lidt koldblodighed til lige at prøve at holde lidt fast i pucken og at sætte flere afleveringer sammen, siger han til Herning Folkeblad.

1-0 er nu blevet til 1-2 i serien med Herning-perspektiv og Lasse Lassen opfordrer til, at Herning-mandskabet spiller lidt mere løssluppent.

– Jeg siger på ingen måde, at vi skal spille med hovederne under armene og bare angribe blindt med alt og alle. Men vi skal tro lidt mere på det hele. Det bliver for let for Aalborg at læse os, og derfor bliver vi for sjældent farlige, forklarer Lasse Lassen.