Lars Seier bliver mr. 43 procent i Rungsted

Foto: Jan Korsgaard

Lars Seier Christensen, der er medstifter og administrerende direktør i Saxo Bank A/S, har købt 43% af Rungsted Ishockey. Det var den helt store overskrift ved pressemødet i formiddag i Saxo Bank Arena, hvor en af landets førende erhvervsledere for alvor trådte ind ishockeysporten.

Emissionen og omdannelsen til et aktieselskab betyder, at ejerskabskredsen nu består af partnernetværksleder og bestyrelsesmedlem Finn M. Rosenthal, der ejer 52% af virksomheden og Lars Seier Christensen Holding A/S der ejer 43%, samt en række småaktionærer, der ejer de sidste fem procent, fortæller Rungsted Ishockeys hjemmeside.

– Lars Seier Christensens investering i Rungsted Ishockey, er det økonomiske skulderklap, som klubben har ventet på, siden vi for lidt over to år siden lagde en ambitiøs treårsplan for at vende tilbage til eliten i dansk ishockey.

– Vi har skabt en sund virksomhed med store ambitioner om at spille efter medaljer, og det har tiltrukket gode partnere bl.a. Saxo”,  siger Thomas Friberg, den nuværende direktør for Rungsted Ishockey.

– Ishockey er en sportsgren på vej frem ikke mindst fordi VM i ishockey i 2018 afholdes i Danmark og Metal Ligaen nu bliver vist på TV, siger Lars Seier Christensen.

– Jeg forventer, at den øgede eksponering vil være en mulighed for at løfte sporten i Danmark samlet set, men især for en veldrevet virksomhed som Rungsted Ishockey. Jeg har personligt set, hvor meget værdi klubbens partnernetværk har haft for Saxo Privatbank, tilføjer han.

– Både Saxo Privatbanks kunder og vores udenlandske kunder har haft nogle virkelig gode oplevelser i klubben, og derfor er jeg sikker på, at partnernetværket, der er klubbens vigtigste indtægtskilde, kan udvides med flere partnere og aktiviteter,” siger Lars Seier Christensen.

–  Jeg er glad for, at jeg nu selv for mulighed for at være med i ishockeys kommende bull market (en forventet opgangsperiode) i perioden op til VM 2018, det største sportsarrangement nogensinde afholdt på dansk grund, siger Rungsteds nye medejer.