NHL: Fortrøstningsfuld Lars Eller håber på maksimal hjælp fra publikum

Foto: Bridget Samuels

Der er få timer til, at Lars Eller og Washington Capitals går på isen til den første kamp i slutspillet om Stanley Cup.

Carolina kommer på besøg i den første kamp i slutspillet, som Capitals skal spille som forsvarende mester – og Lars Eller er ganske fortrøstningsfuld. 

– Vi er kommet meget positivt ud til det her slutspil. Vi har fået et par gode spillere ind, og for mit vedkommende har jeg fundet rigtig god kemi med Carl Hagelin. Han er kommet godt ind i samarbejdet med Brett Connolly og jeg, og Hagelin har vundet mange slutspilskampe og kommer med god erfaring på den måde. Og så er han knivskarp i undertal, siger Lars Eller til Faceoff.dk

– Carolina har et stærkt hold på papiret, og jeg er ikke overrasket over, at de er kommet i slutspillet. De har været væk i mange sæsoner, og kommer til at være meget opsatte på at komme videre. De har en række lynhurtige spillere oppe foran, så vi skal have respekt for dem.

– Omvendt har vi en slags dybere selvtillid med fra sidste sæson. Vi ved, hvordan vi arbejder med modgang og ved, at vi skal være tålmodige og hvad der kræves af os. Vi har kapaciteten til at score mål på de rette tidspunkter og få nøgleredninger på de rette tidspunkter, siger Lars Eller. 

Og så opfordrer han ellers publikum til at “rocke og rulle” hjemme i Capital One Center: