Lars Eller glæder sig til en ny hverdag i Washington

Foto: Jan Korsgaard

Det bliver en sommer med masser af forandringer i Lars Eller og hans families liv. Eller fortæller i et interview med NHL.com, at han glæder sig til sit nye liv som Washington Capitals-spiller, men at førsteprioriteten lige nu er at finde et nyt hus med et lyserødt børneværelse.

Lars Eller blev under årets NHL-draft tradet fra Montreal Canadiens til Washington Capitals. Det var anden gang i den danske forwards NHL-karriere, at han blev tradet, men oplevelsen er en anden denne gang. Efter seks år i Montreal venter der Eller-familien en sommer med mange forandringer. Blandt andet skal Lars Ellers kone Julie og datteren Sophia også skifte deres velkendte hverdag i Canada og Montreal ud med en ny i den amerikanske hovedstad.

– Hvad siger du til hende? Du skal flytte. Du skal bo i et nyt hus. Hun virker begejstret, men vi må se, når vi kommer der til. Det er selvfølgelig en stor omvæltning. Hun har ønsket sig et lyserødt værelse, så det vil jeg forsøge at give hende, siger Lars Eller til NHL.com om at fortælle sin tre-årige datter om den forestående flytning.

Ishockeymæssigt venter der Lars Eller en spændende fremtid i Washington. Han kommer til at tage hul på et nyt kapitel i sit liv som NHL-spiller, men før det sker, er der en række praktiske opgaver, der skal løses. Derfor er Eller-familien i øjeblikket i Washington for at lære byen at kende.

– Vi ville gerne komme her til og se byen og forsøge at finde et sted at bo. Vi forsøger at finde en børnehave og sådan noget for at gøre omstillingen lidt mere problemfri og få de ting klaret, før sæsonen begynder, fortæller Lars Eller.

Lars Eller kan se frem til at få en mere fast rolle i Washington, end han havde i Montreal. Han har endnu ikke mødt Capitals’ general manager Brian MacLellan eller head coach Barry Trotz ansigt til ansigt siden tradet, men de har begge fortalt ham i telefonen, at Capitals har hentet ham til klubben som tredjecenter.

– Der er så mange gode ting ved dette. Jeg tror, at vi som hold kan spille med om Stanley Cup-trofæet. De har allerede alle brikkerne, der kræves. Jeg tror bare det handler om at sætte dem rigtigt sammen på det rigtige tidspunkt. Jeg ved af erfaring, at det er meget sjovere at spille på et hold med en vinderkultur, siger Lars Eller, som er glad for sin tid i Montreal Canadiens, men samtidig ser frem til at prøve noget nyt.

– Jeg nød virkelig min tid i Montreal. Jeg lærte meget, men jeg er meget begejstret for at tilslutte mig Capitals, og til at bladre op på en ny side og starte på et nyt kapitel, siger Lars Eller i interviewet med NHL.com.

Du kan læse FACEOFF.dk’s analyse af Lars Ellers fremtidsmuligheder i Washington HER.