Landskamp: Nikolaj Ehlers tvivlsom i aften

Danmarks A-landshold tester i aften formen mod Norge, og det er med Nikolaj Ehlers i truppen som det absolut spændende tilsæt i forhold til de folk, som i sidste uge ganske imponerende slog Frankrig to gange i Amiens og Paris. Men Ehlers er formentlig ikke med i aften, siger landstræner Janne Karlsson til bt.dk.

– Han får brug for lidt tid på træningen, men jeg skal tale med ham i forbindelse med træningen i aften (onsdag, red.). Men han spiller helt sikkert på lørdag.

– Jeg ser frem til at få Ehlers med i truppen som den første NHL-spiller. Han har haft en fantastisk rookie-sæson i NHL, og jeg ved, at han har nogle fantastiske kvaliteter. Det bliver meget interessant at arbejde med ham i den kommende tid, lyder det fra landstræneren, der glæder sig til at arbejde videre frem mod VM i de kommende uger.

– Vi skal fortsætte med at træne på det detaljerede spil. Og det skal vi i testkampene helt frem mod Moskva. Men der er jo en konstant forvandling i truppen, da der kommer nye folk til løbende. Det er repetition på repetition i fem mod fem-spillet, powerplay, og boxplay, lyder det fra Janne Karlsson.

Danmark har mødt Norge to gange i løbet af sæsonen. I Stavanger vandt Norge 4-1 i november, mens februarkampen i Rødovre gav en dansk 1-0-sejr.