Landskamp i aften: Ehlers og Hansen danner giftig wingduo

Foto: Jan Korsgaard

Nikolaj Ehlers og Jannik Hansen spiller på hver sin kant – med Kirill Starkov i midten, når Danmark klokken 18 i aften møder Slovakiet i Skalica i den næstsidste test frem mod VM. Der meldes om 4.000 tilskuere og udsolgt til kampen i den slovakiske provinsby, og i den danske trup skærpes kampen om pladserne frem mod VM.

For der er en del brikker, der stadig skal falde på plads hos de rød-hvide, for blandt andet mangler både Mads Christensen og Oliver Lauridsen at melde ind. Det gør de i morgen i Slovakiet, og begge er formentlig sikre på en plads i den endelige trup.

Derfor skubbes der igen til hierarkiet og kæderne – og det sker endnu engang, når Lars Eller lander i Moskva frem mod VM. Så der er virkelig åben kamp om pladserne og positive problemer hos Janne Karlsson.

I aften stiller Danmark som følger, skriver ishockeylandsholdets Facebook-side:
Målmand: Simon Nielsen (Sebastian Dahm)
1: Stefan Lassen, Markus Lauridsen – Kirill Starkov, Jannik Hansen, Nikolaj Ehlers
2: Nicholas B. Jensen, Daniel Nielsen – Morten Madsen, Frederik Storm, Nicklas Jensen
3: Emil Kristensen, Jesper B. Jensen – Morten Poulsen, Mikkel Aagaard, Mathias From
4: Mads Bødker – Morten Green, Mathias Bau, Patrick Bjorkstrand

13. forward er Thomas Spelling
Matias Lassen sidder over. Oliver Lauridsen og Mads Christensen lander altså i Slovakiet i morgen. Lars Eller flyver ind til Moskva og VM. Eneste spørgsmålstegn, der derefter synes at være tilbage er en mulig Frederik Andersen-deltagelse. Det spørgsmål ventes afklaret i løbet af et par dage.