Landsholdet: Nye backpar til gårsdagens træning

Foto: Jan korsgaard

Det danske landshold trænede i aftes for sidste gang inden afrejsen til Minsk, og landstræner Janne Karlsson havde lejlighed til at justere lidt på backparrene, der efterhånden ligner dem, der skal spille i aften mod Letland og måske også på torsdag mod Hviderusland – hvis alt går som planlagt i Riga i aften.

Janne Karlsson valgte i går at sætte Jesper B. Jensen og Philip Larsen sammen og dermed fremdrage den succesfulde duo fra sidste sæson i finske Jokerit, hvor B. Jensen og Larsen havde et fremragende sammenspil med Larsen som den offensive mand og Jensen som defensiv aktør.

Samme fordeling i backpar nummer to, der spillede sammen til træningen i aften – ifølge FACEOFF’s Danny Longhi Andreasen, der overværede træning. Daniel Nielsen spillede sammen med Oliver Lauridsen, hvor Nielsen bliver manden, der eventuelt støder med frem. De fire topbacks skal nok få ordentligt med spilletid i den kommende uge.

Desuden spillede Stefan Lassen og Markus Lauridsen sammen -. og ligner det tredje backpar, mens Nicholas B. Jensen og Emil Kristensen som syvende og ottendeback nok bliver supplementsspillere i første omgang – for mon ikke Janne Karlsson i hvert fald torsdag nøjes med tre kæder?