Landsholdet: Næsten ingen ændringer i opstillingen i Grodno

Foto: Jan Korsgaard

Det danske ishockeylandshold tager i aften hul på den sjette testkamp frem mod VM. 2-1-sejren mod Hviderusland i går skal gerne gentages, og landstræner Janne Karlsson vil gerne se mere Danmark i offensiv zone i aften i Grodno, hvor der fløjtes op klokken 18 dansk tid. 

Efter kampen i går sagde han følgende: 

– Vi kommer tættere og tættere på VM, så det var vigtigt for os med en sejr i aften efter nederlagene mod Frankrig og Sverige. I aften udviste vi stor tålmodighed i vores forsvarsspil, og Sebastian Dahm stod fremragende i målet. Jeg var også imponeret over en Patrick Russell, der nærmest kom direkte ind fra Nordamerika og leverede varen med en lysende indsats.

– Vi var oppe mod et stærkt hviderussisk mandskab fyldt med spillere fra KHL. De lagde pres på os, og vi spillede meget i egen zone i aften. Når vi møder dem i morgen igen, skal vi rykke mere af spillet op i deres angrebszone.

Opstillingen er stort set identisk med gårsdagens – og ser således ud: 

* Philip Larsen, Stefan Lassen – Nicolai Meyer, Peter Regin, Nicklas Jensen
* Oliver Lauridsen, Jesper Jensen Aabo – Frederik Storm, Jesper Jensen, Nichlas Hardt
* Emil Kristensen, Nicholas B. Jensen – Morten Poulsen, Patrick Bjorkstrand, Morten Madsen
* Oliver Larsen – Patrick Russell, Steffen Klarskov, Matthias Asperup

13. forward er Thomas Spelling, Matias Lassen døjer med lidt sygdom og holder pause i dag, mens George Sørensen afløser Sebastian Dahm i buret.