Ladehoff: Defensiven og målmanden gør en stor forskel

Foto: Jan Korsgaard

Efter sidste sæsons hårde kamp i bundregionen, er festen vendt op og ned for Aalborg Pirates i denne sæson. Sådan foreløbig i hvert. Nordjyderne scoret fire mål og dermed snuppet seks point, og det er altså nok til en foreløbig placering som etter.

Tobias Ladehoff er – ikke overraskende – svært tilfreds med udbyttet af sæsonstarten, men samtidig ser han også masser af plads til forbedring hos Pirates, siger han til Nordjyske i dag.

– Egentlig synes jeg ikke, at vi har spillet så godt i de to første ligakampe, men vi har fået resultaterne, og det er jo det, der tæller. Og så har vi fået en virkelig stærk defensiv, og en målmand, der måske nok er den bedste i rækken. Sådan ser det ud nu, men jeg har jo ikke set dem alle sammen endnu, siger Tobias Ladehoff til nordjyske.dk – og understreger, at det er for tidligt på sæsonen at udsende de helt store spådomme.

– Det er utroligt svært at spå om, hvor vi kommer til at ende henne i tabellen, men vi har måske nok en bedre ide om det, når alle hold har mødt hinanden. Indtil nu må vi bare diskutere, at der er vendt op og ned på rækken i år, så alt er åbent, siger han.