Kvartfinalevalg: Vi byder på tre store lokalbrag

Foto:Frank Nielsen

Det bliver spændende som altid, når der i aften 19:30 er onlinestudie på Metal Ligaens Facebookside. Hvem vælger hvem til kvartfinaleserierne. Der er implicerede aktører med fra de tre topklubber og Herning vælger først. 

Vi tror på følgende opsætning:

Herning (1)-Herlev (8)
Her bør ikke være den mindste tvivl – også selv om Herning har haft sine problemer med Herlev i grundspillet. Blue Fox er bredere funderet på alle positioner i forhold til modstanderen og må kunne arbejde Herlev ned over syv kampe. Det er Petri Skriko ikke i tvivl om. Herning har ligeledes den “behagelighed”, at man kan argumentere med at have valgt den lavest seedede. Det er også indkalkuleret, at Herning godt kan risikere at smide en enkelt kamp eller to i en sydende Ørneborg i Herlev.

Aalborg (2)-Frederikshavn (5)
Her deler vandene sig i mange debatter. De fleste er enige om, at SønderjyskE bliver taget som sidste hold, men tager Aalborg Rungsted eller Frederikshavn? Godt nok slog Aalborg Rungsted i Final4, men siden dengang er Rungsted blevet forstærket kraftigt. Vi tror på, at Aalborg vælger Frederikshavn. White Hawks er formsvage og bortset fra en halv kamp, har aalborgenserne spillemæssigt siddet på Frederikshavn i grundspillet. Brandon Reid og co. har selvtillid nok til at tro på en sejr over rivalerne. 

Rødovre (3)-Rungsted (6)
Jamen, altså. Får vi så også en sjællandsk klassiker i kvarten og en serie over syv kampe mellem Rødovre og Rungsted? Det vil jo være fænomenalt, ganske enkelt. Vi tror også, at Rødovre bukker under for SønderjyskE’s stigende formkurve og snupper Rungsted i stedet. Rødovre har vundet de seneste tre kampe over Rungsted og har på den måde fået en god fornemmelse af kampe mod ærkerivalerne. En 50-50-serie med højdramatik. 

Esbjerg (4)-SønderjyskE (7)
Det vil altså sige, at SønderjyskE er overladt til formstærke Esbjerg. Det bliver ligledes et kæmpe brag. Det vil i givet fald blive sjette sæson i træk de to hold mødes i playoff. Vinderen er blevet dansk mester de seneste fem sæsoner. Også i år?

Vores bud på kvartfinalerne – MEN, der er en næsten historisk stor jævnbyrdighed og bragende god diskussion derude omkring aftenens og de kommende ugers begivenheder. Lad os se, hvor det ender.