Kvartfinaleopsætningen til slutspillet med lynanalyse

Her er kvartfinalerne i årets DM-slutspil: 
SønderjyskE (1)-Aalborg Pirates (8)
Sønderjyderne storfavorit. Mere tyngde end Pirates, der skal håbe på en stærk hjemmebane og en defensiv, der fungerer. Får det svært mod SønderjyskE’s stærkere individualister. Nøglekampen i forhold til Aalborgs chancer spilles på søndag i Gigantium Isarena.
Frederikshavn White Hawks (2)-Rungsted Seier Capital (6)
Frederikshavn valgte Rungsted fremfor Rødovre. Nordjyderne stadig favorit, men kan få det vanskeligt mod Rungsteds snu og rutinerede fyre, der i fjor pressede Herning i bund. Og Rungsted har et bedre hold i denne sæson end i sidste. Den serie kommer til at gå langt.
Esbjerg Energy (3)-Rødovre Mighty Bulls (7)
Rødovre har været det mest formsvage af slutspilsholdene i den sidste del af sæsonen. Esbjerg har vist stor stabilitet. Nordamerikansk tyngde mod skøjteløbet fra Vestegnen. Har Rødovre musklerne og de individuelle færdigheder til at følge med over syv kampe?  Esbjerg er favorit.
Herning Blue Fox (4)-Odense Bulldogs (5)
Hallo, sikke et slag det bliver. Canadisk temperament i boksene og masser af kog på isen og på lægterne. Hernings solide defensiv og lidt større homogenitet – hvis de mange skadede spillere bliver klar. Odense har til gengæld individualisterne, der kan afgøre, hvis disciplinen stemmer. 50/50-serie.