Francis Verreault-Paul direkte afløser for Kunyk

For anden kamp på stribe har Gentofte Francis Verreault-Paul med på holdet. Canadieren scorede to gange i premieren mod Esbjerg, og han røg nærmest op som trold af en æske – selv om han havde været tre uger i Gentofte, mens han ventede på sin arbejds- og opholdstilladelse.

Ingen opdagede den lille arbejdsmand, der både kan spille center og wing og samtidig også har målscorerkvaliteter, som Gentofte-træner Karsten Arvidsen udtrykker det.

Han blev udlænding nummer otte i Gentofte på fredagens kamprapport – en direkte afløser for Cody Kunyk, der er blevet købt ud af sin kontrakt – med fuld forståelse parterne imellem.

– Desværre er Cody blevet langtidsskadet – lower body – så vi har skrevet med Francis Verreault-Paul i stedet for, siger Karsten Arvidsen.

– Vi ved ikke, om Cody kommer til at spille igen i sæsonen, så vi har ikke turde tage nogen chancer overhovedet. Codys skade er alvorlig, så derfor har vi hentet en erstatning, siger Karsten Arvidsen til FACEOFF-online.dk før dagens kamp, hvor Gentofte møder Aalborg.

– Alle kan vel se, hvad Cody har betydet for vores hold, men vores nye spiller kommer med samme personlige karakter. Han er ydmyg og klar til at arbejde hårdt. Han er en dygtig spiller, som vi heldigvis har kunnet få til den rigtige pris, lyder det fra Gentofte-træneren.