Kroselj bliver i Rødovre sæsonen ud

Den slovenske målmand Gasper Kroselj bliver i Rødovre for resten af sæsonen.

Det meddelte Mighty Bulls i forbindelse med kampen hjemme mod Aalborg i aftes.

– Gasper er faldet godt ind i truppen og vi har været meget tilfredse hans præstationer, så vi er glade for, at vi nu kan præsentere en aftale for resten af sæsonen, fortæller direktør Bjørn Sørensen.

– Det har, som vi meldte ud, da vi præsenterede Gasper, været et spørgsmål om økonomi, hvis kontrakten skulle forlænges. Det er nu faldet på plads med hjælp fra en række af vores trofaste sponsorer, så dem skylder vi en kæmpe tak for den uundværlige opbakning, siger han.

Kroselj har været rigtig langt omkring i sin karriere, og har i flere tempi været i Medvecsak Zagreb, hvorfra han kom til Rødovre i begyndelsen af december. Her har han været andenmålmand med seks kampe på tapetet, og kom til Rødovre for at få kampe i benene i slaget om OL-pladserne.

Hans statistikker i Erste Bank Eishockey Liga var ikke alt for gode i denne sæson med en GAA på 4.82 og en redningsprocent på 84.7, men Kroselj har tidligere vist solid klasse, og i Rødovre har han vist ganske gode takter siden ankomsten.

Han var i øvrigt på mål i Minsk, da Danmark mødte Slovenien og tabte 0-3 ved den famøse OL-kvalifikation i Minsk tidligt i sidste sæson, og mon ikke også Rødovre kommer til at undvære ham i februar, når Slovenien skal spille OL i Sydkorea?