Krogsgaard: – Vi kan tage ALT med fra den her sejr

Esbjerg Energy viste bragende moral i Frederikshavn i går ved at vende 1-2 til en 4-2-sejr i tredje periode, og vestjyderne kan nu afgøre serien i morgen på hjemmebane. 

Det lugter af udsolgt i Granly Hockey Arena i morgen, og der var naturligt nok stor glæde i den vestjyske lejr efter den stærke afslutning på kampen. 

– Vi kan tage alt med fra en udebanesejr. Vi er de folk, der er tilbage, og vi står sammen, og det viser vi igen i dag. Med den holdånd vi har, så tror jeg på, at vi kan nå langt. En sejr på tirsdag ville være oplagt, siger Esbjerg-målscorer til 1-0 og 2-2 i gårsdagens kamp, Anders Krogsgaard, til JydskeVestkysten. 

Det siger han naturligvis med hentydning til, at Esbjerg gennem hele serien har kæmpet med skader – og oven i købet har Niklas Andersen og Christian Wejse ude med skader. En pause vil give Energy mulighed for at pleje spillerne lidt ekstra.

– Det er meget bølgende kampe, hvor det går frem og tilbage. Der bliver chancer, hvor nogle udnytter, og andre ikke gør. Det handler om at spille de 60 minutter, det er det, vi fokuserer på, og det giver også pote i dag, lød det fra Krogsgaard.