Krog vil have mere spilletid: Siger farvel til SønderjyskE

Foto: Jan Korsgaard

Kasper Krog har med få undtagelser gjort det glimrende, når han har fået chancen for SønderjyskE i indeværende sæson.

Sønderjyderne har dog primært brugt Krog som fast backup for Patrick Galbraith, og det er også den udsigt, Kasper Krog står til i den kommende sæson. 

Derfor er det ganske naturligt, at den tidligere U20-landsholdsmålmand søger nye isflader i den kommende sæson – ganske enkelt for at få mere spilletid.

Det siger han til Der Nordschleswiger.

Jeg ved ikke hundrede procent, hvor karrieren fortsætter, om det bliver i Danmark eller andetsteds. Patrick er længder bedre end mig, og jeg viste allerede, da han kom, at min spilletid ville være begrænset. Jeg søger en klub, hvor jeg kan få mere spilletid, siger Kasper Krog til avisen.