Kristian Jensen blev Frederikshavn-helt i overtid

Vojens Efterskole
Foto: iShoot.dk
Vojens Efterskole

Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls 2-1 (0-0,1-0,0-1) 1-0 Sædvanen tro – næsten – et jævnt opgør mellem de gamle kvartfinalerivaler – vi skal efterhånden et tiår tilbage – fra Frederikshavn og Rødovre. 

320×360 artikel

Der er stadig en duft af noget specielt over opgørene mellem vendelboer og Vestegn, og i aften var det Frederikshavn, der trak det længste strå i overtiden på en ganske rolig aften i Nordjyske Bank Arena. Kristian Jensen blev matchvinder for nordjyderne i undertal i den forlængede spilletid. 

Evan Jasper sad ude for en hooking, men Jensen erobrede pucken i et skidt Rødovre-overtal, eksekverede og pucken endte i nettet bag William Rørth, der havde buret for Rødovre i aften. 

Dermed to point til Frederikshavn foran 1172 tilskuere, der havde trodset juleøl og snaps-lokkerier og taget til ishockey i stedet. 

Første periode blev en målløs affære uden den store action. Blot 11 skud på mål i alt (7-4 til Frederikshavn) og ikke det store stykke arbejde til hverken Galansky eller Rørth. 

Målet kom i anden periode, hvor Evan Jasper fik noteret sig en tiltrængt scoring. Canadieren afdriblede ifølge White Hawks’ hjemmeside en Rødovre-forsvarer og lagde pucken glimrende ind bag Rørth i Rødovre-målet. En god detalje af Evan Jasper, der blev noteret for sit sæsonmål nummer seks. 

Edgars Treijs var med i bussen for Rødovre og på forhånd ventede man i spænding på, hvor den “svenske lette” ville blive sat ind. Han røg ind i tredjekæden sammen med Steffen Klarskov og Riku Pitkänen, og Treijs fik en perfekt indgang i sin nye klub, da han var først over retur i det 44. minut. Udligning 1-1, og uafgjort indtil overtiden, hvor Kristian Jensen altså afgjorde.

Jævnt også på skuddene, som Frederikshavn vandt med 22-20. 

Faceoff.dk kunne desværre ikke være til stede i aften i Frederikshavn. Referatet er baseret på klubbernes hjemmesider og kamprapporten.