Konkurs: Hvidovre Ishockey Fighters UDE af Metal Ligaen

Foto: Jan Korsgaard

Hvidovre Ishockey Fighters er ude af Metal Ligaen og erklæret konkurs pr. dags dato. Det skriver klubben i en pressemeddelelse. Spillerne kan hente deres udstyr, og kampen mod Odense søndag eftermiddag blev en flot “gravskrift” for Fighters-spillerne, der sled og slæbte til sidste sekund. Nu er det slut med Hvidovre-hockey i ligaen indtil tidligst sæson 2020/21, for med en konkurs får Hvidovres licens et års karantæne fra ligaen.

Pressemeddelelsen lyder således: 

Vi har forsøgt at redde selskabet de seneste måneder, men må – efter ekstern rådgivning – konkludere, at vi ikke kan lykkes. Bestyrelsen har derfor besluttet at indstille driften af Hvidovre Fighters med øjeblikkelig virkning.

Kommunen har vist velvilje, og hovedparten af spillere samt stab har været positivt indstillet, men flere har fremsat betingelser, som vi ikke kan opfylde. Dermed har vi ikke fået underskrifter på de nye kontraktbetingelser, som vi har kunnet tilbyde, hvis økonomien skulle hænge sammen, og vi skulle nå frem til et holdbart fundament, der rakte ud i fremtiden.

Vi er kede af, at det ikke kunne komme over målstregen, da et stort antal mennesker har lagt mange ulønnede timer i forsøget på at lykkes med ligahockey i Hvidovre.

Bestyrelsen og direktionen fratræder samtidig hermed deres poster, hvorfor selskabet står uden ledelse. Vi er dog fortsat til rådighed, hvis der er praktiske spørgsmål, som vi kan hjælpe med.

Aftenens kamp er aflyst.