Komfortabel Gentofte-sejr mod ineffektive Rødovre

Vojens Efterskole
Foto: Bluelinemedia.dk
Vojens Efterskole

Gentofte Stars-Rødovre Mighty Bulls 3-0 (1-0, 0-0, 2-0): Rødovre i sin fjerde kamp efter landsholdspausen, mens Gentofte var i kamp for første gang i flere uger. Interessant indgang til aftenens sjællandske matchup, hvor Teemu Virtala og Steffen Klarskov stadig var ude med skader.

Gentofte klart bedst i første periode, men gæsterne fandt ind i kampen og spillede to ganske glimrende perioder frem til hjemmeholdets to sidste scoringer. Trods Rødovres spillemæssige comeback endte det med tre fortjente point til Gentofte, der var kyniske, da det gjaldt. Rødovre var derimod oppe mod overmagten i Teemu Seppänen i målet. Shutout og kampens bedste spiller i aften.

Kort inde i kampen fik Rødovre powerplay, men gæsterne var langt fra overhovedet at skabe en kvalificeret chance. Langsommelige og usikre to minutter.

Spillet bølgede ellers meget frem og tilbage i indledningen, men der blev ikke skabt ret mange chancer. Ulrich Linnet fik første åbne mulighed efter otte minutter, men forsøget gik lige forbi Stefan Ridderwall i Rødovres mål.

Rødovre halsede efter hjemmeholdet, og næste store chance tilfaldt Marko Virtala, men flot plukket af Ridderwall. Rødovre stadig uden et skud på mål efter 13 minutter. Også Joonas Riekkinen havde glimrende forsøg fra venstresiden, men den svenske målmand igen på sin plads.

Med fem minutter til pause fik hjemmeholdet powerplay, men heller ikke Karsten Arvidsens tropper formåede at skabe en ordentlig chance i overtalsspillet.

Rødovre havde kampens første forsøg på mål efter hele 17 minutter – et tydeligt vidnesbyrd om, at det ikke havde fungeret indtil da i kampen. til gengæld var Jannik Karvinens forsøg ganske glimrende, og han var tæt på at følge op på sin egen chance.

Gentofte var mere på stikkerne, og det bragte også første mål af sig. Nikolaj Zorko hamrede pucken ind via overliggeren fra højresiden efter pasning fra Lukas Lundvald Nielsen. Flot scoring af hjemmeholdet med to og et halvt minut til pause.

Fortjent Gentofte-føring efter 20 minutter. Hjemmeholdet med større energi. Rødovre formentlig tynget af at være i kamp for fjerde gang på otte dage. 12-1 i skud.

Joonas Riekkinen og Jannik Karvinen med udmærkede forsøg fra begyndelsen af anden periode, men også Teemu Seppänen i Gentoftes mål var på sin plads i aften.

Nicklas Carlsen med kæmpe chance efter fem minutter, men finske Seppänen med mindst ligeså stor redning. Rødovre bedre med i kampen.

Spillet mere ligeligt for i anden periode, hvor Rødovre viste større energi. Fint tempo fra begge hold, men stadig med hjemmeholdet i et lille overtag på antallet af chancer.

Oliver Reuter med fint indløb i offensiv zone efter 11 minutter, men Stefan Ridderwall havde spillet stærk kamp med flotte redninger.

En intern batalje mellem Matthias Asperup og Ville Järveläinen kostede to minutter til begge spillere, og de fortsatte diskussionen i straffeboksen. Tænding på i denne fase af aftenens match.

Hjemmeholdet producerede stadig de største chancer i opgøret, og den næste tilfaldt Luis Blak Olsen, men glimrende redning af Stefan Ridderwall, der lod til at være helt ovre sin skade.

Rødovre lagde fint tryk på Gentoftes mål mod slutningen af perioden. Teemu Seppänen sprællede på livet løs i målet og holdt Rødovre fra scoringer. Gæsterne tilmed i powerplay i de sidste to minutter, men uden at kreere noget nævneværdigt. Luis Blak Olsen fik faktisk den største chance, da han på et korrekt dømt straffeslag – efter Matthias Asperup hægtede ham – missede på Ridderwall. Stadig 1-0 efter 40 minutter.

Rødovre på pucken og Jacob Böll med godt forsøg efter halvandet minut, men Teemu Seppänen havde en af de aftener, hvor han viste sin absolutte klasse. Gæsterne generelt i dominans i de første fem minutter af tredje periode med forsøg til blandt andre Nicklas Carlsen.

Teemu Seppänen med sjælden fejl, men den efterfølgende chance til Mads Eller blev misbrugt til alt held for keeperen. Til gengæld satte hjemmeholdet i kontra, og det udmøntede sig i anden scoring efter syv minutter. Og den var signeret endnu en tidligere Rødovre-spiller. Ulrich Linnet fandt vej til netmaskerne tæt under mål. Bittert for gæsterne, der havde altdomineret i tredje periode.

Gæsterne fortsatte med overtaget, men der var et stykke mellem farlige chancer. Og i stedet slog Gentofte til igen ved endnu en scoring af Ulrich Linnet, der modtog pasning i løb på tværs af målet. Han rundede Stefan Ridderwall, og så viste måltavlen 3-0.

Gentofte fik muligheden i powerplay med seks minutter igen, men Rødovre holdt stand mod et flyvende hjemmehold i disse minutter.

Morten Andreasen med godt forsøg to minutter før tid, men ind ville pucken ikke for Rødovre. Sekunderne ebbede ud, og Gentofte vandt med de sikre cifre 3-0.

I aften kan man ikke komme uden om Ulrich Linnet og Teemu Seppänen som afgørende spillere i matchen. Hjemmeholdet kendte vejen til målet, mens Rødovre ikke fik lirket den finske keeper op. Alt, alt for stor ineffektivitet på Vestegnsholdet.