Billig entré og øl og sodavand i Aalborg

Euforien tager stille og roligt til omkring aalborgensisk ishockey, og med en ny ung coach i Brandon Reid og indkøbet af ikke mindst Julian Jakobsen og et par stærke imports, synes der at være basis for masser af mennesker i Gigantium efter sommerferien.

Og for at hjælpe til med at fylde arenaen, introducerer Pirates nu et nyt billetsystem, der groft sagt gør det gratis at komme ind til ishockey. En række sponsorer har sørget for, at eneste krav til de tilskuere, der kommer til ishockey er groft sagt, at de skal købe en øl eller en vand.

Det vil sige, at entréprisen blot bliver på 40 kroner (ok, det bliver en lidt dyr sodavand, men alligevel)  – og 1000 kroner for et sæsonkort – og det er cifre, som tidligere har trukket store mængder af mennesker til Gigantium Isarena.

Det er sponsorgruppen Club 23, der sørger for, at det lader sig gøre, meddeler Pirates i en pressemeddelelse.

– Gigantium er en fantastisk arena og alle vores mange fans og sponsorer elsker, når der er mange mennesker i hallen. Det nye tiltag er kun muligt takket være gode samarbejdspartnere – som i et nyt og innovativt aktiveringssponsorat tager ejerskab på kampene, siger administrerende direktør Thomas Bjuring.

– Det nye setup er en del af vores strategi om, at give vores samarbejdspartnere en unik og optimal værdi i deres sponsorater. Samtidig er er det jo en enorm flot gestus af gruppen af sponsorer, at inviterer byen til gratis ishockey, tilføjer han.