Knæoperation holder Knudsen hjemme

Rasmus Knudsens tur til Tjekkiet, hvor mål var at spille sig til en kontrakt med LHK Jestrabi Prostejov, bliver ikke til noget. Herningenseren blev hen over sommeren opereret i knæet – en operation der nu har kostet tryouten i Tjekkiet. I stedet bliver det til endnu en sæson hos

– Jamen Tjekkiet har hele tiden været min plan og det jeg gerne vil. Men jeg var ude flere gange sidste sæson på grund af problemer med mit knæ. Og nu er jeg så blevet opereret igen her over sommeren i knæet og når derfor ikke at blive klar til, at jeg skulle derned. Så det er enlig derfor, fortæller Rasmus Knudsen til Faceoff.

Den 23-årig back håber dog på, at knæet nu er færdig med at spænde ben for karrierens drømme.

– Jeg er også rigtig træt af det, men jeg håber, at chancen kommer igen.

Når det nu ikke kunne blive til et udenlandseventyr, så var der et godt alternativ på plads for den dobbelte danske mester.

– Jamen jeg har været så heldig og få et godt tilbud fra Blue Fox af. Og det var jeg enlig ikke i tvivl om, at jeg skulle tage imod.  Vi har valgt at skrive for den kommende sæson. Og alt efter hvordan det går i den kommende sæson, må vi se, hvad planen er efter. Lige nu tænker jeg ikke mere over det, fortæller Rasmus Knudsen.