Klubmand bliver ny assisterende træner i SønderjyskE

Aalborg Pirates VS SønderjyskE ( 5-2 ) 05 12 -17

Da SønderjyskE i 2006 vandt DM-guld for første gang i næsten 25 sæsoner, var Mario Simioni træner og Søren “Tiffi” Nielsen en afgørende aktør inde på isen. Nu genforenes de to i et nyt samarbejde, for Søren Nielsen ryger ind som assisterende træner for SønderjyskE i den kommende sæson, skriver klubben.

Sønderjyden Søren Nielsen stoppede den aktive karriere i 2008, og efterfølgende har han haft stor succes som ungdomstræner i moderklubben, Vojens Ishockey Klub.

– Jeg er meget tilfreds med sammensætningen af vores nye trænerteam og ser virkelig frem til at se dem i aktion. De kender hinandens styrker og svagheder, og begge ved, hvad der skal til for at vinde, siger sportschef Kim Lykkeskov.

Som spiller var Kim Lykkeskov mange år holdkammerat med Søren Nielsen, der har været træner for mange af de nuværende og forhåbentlig kommende elitespillere.

– Søren har gode menneskelige egenskaber og er vellidt. Det er han ikke mindst i VIK, hvor han har vist, at han er rigtig god til at arbejde med unge spillere. Han kender klubbens DNA og vil arbejde 100 procent på at få det implementeret på holdet, forklarer Kim Lykkeskov.

Søren Nielsen fortæller, at han straks var ”hooked”, da Kim Lykkeskov introducerede ham for projektet.

– Det er spændende. Jeg ser frem til at prøve mig selv lidt af. Nu har jeg været træner i ti år fra U13 til 1. division. At det så er sammen med Mario gør det ikke mindre tiltalende. Da jeg startede som træner, så var det lidt ham, som jeg spejlede mig i, forklarer Søren Nielsen.