Klarkskov fortsætter i Rødovre Mighty Bulls

Foto: Jan Korsgaard

Steffen Klarskov tager en sæson mere i Rødovre. Klarskov, der blev sorteret fra landsholdstruppen næsten i sidste øjeblik op til VM. Det skriver Mighty Bulls i en pressemeddelelse. 

27-årige Steffen Klarskov spillede en rigtig flot sæson og fik blandt andet produceret 21 point i 27 grundspilskampe og 5 point i de 7 slutspilskampe. Desværre måtte han i en længere periode også sidde udenfor, da en skade drillede:

– Hele sæsonen blev lidt forstyrret af min skade, så jeg var nok aldrig på 100%. Men udover det synes jeg, at det var en positiv sæson både personligt og for holdet. Jeg føler, at jeg havde meget mere i mig, men var lidt begrænset af skaden, så jeg glæder mig til at komme i gang igen, lyder det fra Klarskov.

Han var sidste år med landsholdet til VM i Köln og blev i løbet af den overståede sæson også udtaget til landsholdsforberedelserne frem mod VM. Selv om han desværre blev sorteret fra med de sidste forwards, så er landsholdsudtagelserne dog stadig noget, han kan tage med sig videre:

– Når man er med landsholdet stiger tempoet til et højere niveau, og jeg kan også mærke, at jeg har udviklet mig de seneste par år. Det er et godt niveau, hvor jeg føler, at jeg også kan være med. Under sæsonen har jeg vel været en fast del af landsholdet, og det håber jeg, at jeg også kan blive ved med, fortæller han og forsætter:

– Selvfølgelig er jeg skuffet over ikke at komme med til VM, det er klart. Men omvendt, så er det også en cadeau, at jeg nåede så langt. Når man ser på de forwards der er udtaget, så er det kun forwards fra erfaring fra de store internationale ligaer, så det er jo nogle gode spillere.

Sommertræningen startede i mandags, men den var uden Steffen Klarskov, der grundet sit lange program med VM sidste sommer og landsholdsforberedelserne i år, hviler de første to uger.