Kisum om nabonederlag: – Vi spillede ad helvede til

Foto: Martin Ladegaard

Der er kun et gedigent slagskud imellem naboklubberne Hvidovre Fighters og Rødovre Mighty Bulls. Fredag aften mødtes de i sæsonens første lokalopgør mellem Vestegns-rivalerne, og det blev med de hvidklædte Rødovre-gæster som sejrherrer.

– Rigtig dejlig sejr til os og lige det, vi manglede. Vi får nok ingen skønhedspriser, men vi holder os til gameplan og eksekverer godt i dag, forklarede målscorer Steffen Klarskov til TV2 Sport umiddelbart efter sejren var i hus.

– Det er dem og så de andre sjællandske hold, som vi helst gerne vil vinde over, og dejligt at vise vores tidligere målmand (Emil Jidskog, red.), at ham kendte vi godt i dag, lød det videre med et smil på læben efter 5-2-sejren.

Hos naboerne ærgrede en bramfri Nicki Kisum sig over nederlaget på egen is.

– I anden periode spiller vi ad helvede til. Der er ikke noget vilje og vi skøjter ikke. Rødovre er et hold, som jeg synes vi bør vinde imod.

– Det er rivalerne, så det er altid bittert, fortalte angriberen.

Kisum kunne ydermere melde, at han heldigvis ikke kom noget videre til, da han i starten af tredje periode blev tacklet ind i en bokslåge ved Rødovres bænk.

Han blev sendt i omklædningsrummet til observation for hjernerystelse, og nåede derfor ikke at vende tilbage til kampen.