Kirill Starkov assistenttræner i Schweiz

Foto: Jan korsgaard

Kirill Starkov har i de seneste to sæsoner spillet for klubben Red Ice Martigny i Nationalliga B i Schweiz med stor succes.

Han endte endda som kaptajn, men forlod klubben efter sidste sæson, og nu kunne det se ud som om, at den tidligere landsholdsspiller har taget hul på et nyt skridt i karrieren.

Det er den velunderrettede POV – Rungsted-side på Facebook, der skal have æren for at have opdaget, at Kirill Starkov nu er blevet assistenttræner i Villars HC, der spiller i den tredjebedste liga i Schweiz.

Lige under de to Nationalligaerne befinder sig tre 1. divisioner i den såkaldte “Regio League”, og det er her Kirill Starkov nu skal være assistent for træner Adrian Plavsic i Villars HC.

Det skriver klubbens hjemmeside, der ikke meddeler noget om, hvorvidt danskeren også skal spille for klubben.

Tidligere på sæsonen har Starkov været på is Villars, men var ikke med i den første turneringskamp, som klubben tabte 1-2 til HC Star Forward fra Lausanne.

Starkov stod heller ikke på listen over manglende spillere hos Villars, så måske den aktive karriere er slut for den tidligere landsholdsspiller, som Rungsted angiveligt har forsøgt at lande den seneste tid. Tilsyneladende uden held.