Kim Johansson skifter fra Hvidovre til Rødovre

Foto: Ian Nielsen (www.ianfoto.dk)

Endnu en af Hvidovres “forliste” spillere har fundet en ny klub. 

Rødovre får en betragtelig forstærkning i 30-årige Kim Johansson, der ifølge Rødovre Lokal Nyt blev præsenteret i klubbens VIP-afdeling før kampen. 

Johansson var i sidste sæson kaptajn for IK Pantern i Allsvenskan, og han var også udset til at være en lederskikkelse i Hvidovre, hvor han nåede at gøre et fint indtryk, inden han blev ramt af en skade, der har holdt ham ude de seneste uger. Nu er han altså klar for Rødovre. 

– Jeg er glad for denne her mulighed, for jeg kan lide kulturen i Danmark og jeg ville ikke flytte for at spille ishockey, for jeg har to børn og kone i Malmø. Jeg synes om ligaen her i Danmark, for den er ikke så kontrolleret og jeg kan lide, det er mere offensivt og sprudlende end svensk ishockey. Desuden er det en fed liga, fordi der ikke er så stor forskel på top- og bundholdene, siger Johansson, der ifølge Rødovre Lokal Nyt “ikke er så glad for Hvidovre i dag.”

Johansson nåede at spille 10 kampe og leverede fem point for Hvidovre. Han har tidligere i karrieren spillet for Herlev og har små 200 kampe i både Allsvenskan og svensk Division 1 under bæltet. Han var en af de absolut ledende skikkelser i IK Panterns optur i svensk ishockey, der for nogle sæsoner kulminerede med oprykning til Allsvenskan, hvor klubben stadig spiller.