KIILHOLMA erstatter Kerälä i Herning-angrebet

En gammel kending er tilbage hos Herning Blue Fox for den resterende del af sæsonen. Faceoff.dk erfarer, at finnen Juha Kiilholma hyres ind som erstatning for den skadede Antti Kerälä med øjeblikkelig virkning.

Om Kiilholma bliver klar til Final4 i weekenden står foreløbig hen i det uvisse, men mon ikke Herning vil gøre alt for at fløjet den nye mand ind til weekendens vigtige semifinale mod Aalborg, der kan blive vekslet til endnu en kamp lørdag eftermiddag?

Juha Kiilholma er en svært rutineret og hårdtarbejdende center, der tidligere har været i Herning. Det var helt tilbage i sæsonen 2008/09, hvor han var med til at vinde sølv i den daværende AL-Bank Liga. Herning tabte dengang finalen til SønderjyskE, og den stærke finne rykkede videre på nye eventyr, der mestendels inkluderede spil i den bedste finske liga.

Han endte i sin hjemklub Ässät Pori, hvor han spillede tre sæsoner fra 2014-17 og på den måde rundede over 800 kampe i den bedste finske liga. Det er noget af en præstation i sig selv.

Han er efterhånden blevet 35 år, og Kiilholma har i denne sæson kun spillet fire kampe for SaPKo Savonlinna i den næstbedste finske række, Mestis. Hvorfor det kun blev til den korte lejeaftale, har vi umiddelbart ikke kunnet finde frem til i det finske sprogvirvar, men der er formentlig et stykke tid til vi ser finnen tilbage i storform.