Kiilholma bliver sæsonen ud i Herning

Det kommer ikke som en overraskelse: Efter prøvetiden bliver den rutinerede finne Juha Kiilholma i Herning Blue Fox i resten af sæsonen. Finnen kom til det midtjyske umiddelbart før Final4-turneringen i Jyske Bank Boxen og har gjort det så godt, at han spiller videre.

Det skriver Herning Folkeblad, og Kiilholma håber at blive endnu bedre, siger han til avisen. 

– Forhåbentligt bliver det endnu bedre. Jeg synes, der har været gode ting, men jeg synes også, der har været noget, der klart kan blive bedre. Jeg har ikke spillet ret meget i sæsonen og har mest bare trænet. Det er forståeligt nok, at man lige skal tilbage i kampform. Det kommer jeg forhåbentligt meget hurtigt, siger den 35-årige finne til Herning Folkeblad.

Juha Kiilholma er en svært rutineret og hårdtarbejdende center, der tidligere har været i Herning. Det var helt tilbage i sæsonen 2008/09, hvor han var med til at vinde sølv i den daværende AL-Bank Liga. Herning tabte dengang finalen til SønderjyskE, og den stærke finne rykkede videre på nye eventyr, der mestendels inkluderede spil i den bedste finske liga.

Han endte i sin hjemklub Ässät Pori, hvor han spillede tre sæsoner fra 2014-17 og på den måde rundede over 800 kampe i den bedste finske liga.