KHL: To danske mål, to danske nederlag

Patrick Bjorkstrand nettede for sin klub, Medvescak Zagreb, i dagens kamp mod Metallurg Magnitogorsk i KHL. Bjorkstrand scorede til 1-0 i det 31. minut, men det var ikke nok for det kroatiske mandskab, der tabte kampen 2-3 i overtid.

Magnitogorsk er traditionelt en af de svære udebaner i KHL, så i den kontekst var det fornuftigt for Zagreb og Bjorkstrand at komme hjem med en enkelt pind. Medvescak ligger stadig lunt placeret på en sjetteplads i Western Conference i KHL, men har også spillet 13 af 19 kampe på hjemmebane i Dom Sportova.

Patrick Bjorkstrand noterede sig for godt 16 minutter på is og to skud.

Også Jokerit Helsinki var på langfart mod øst, og kom hjem uden point hos Traktor Chelyabinsk, der vandt 5-3. Kampen var længe afgjort, da Peter Regin efter 28 minutter reducerede til 1-4 for det finske hold.

Jokerit er stadig på en andenplads i den vestlige konference, men kun i kraft af, at klubben fører Bobrov-divisionen. I øvrigt med samme antal point (31) som Medvescak Zagreb.

Peter Regin noterede sig for 12:31 minutter, mens Jesper B. Jensen fik over 21 minutter på isen. Philip Larsen forblev for tredje kamp på stribe uden for truppen med en skade.