KHL: Regin åbnede scoringen i Jokerit-sejr

Foto: Jan Korsgaard

Jokerit – Kunlun Red Star 3-2 (1-0, 0-1, 2-1) Det var lidt af en speciel dag her til eftermiddag i Helsinki. Byens ishockeymandskab tog nemlig i mod den nye dreng i klassen fra Kina. Kunlun Red Star hedder holdet, og blev startet op til begyndelsen af denne sæson.

De ikke så ishockeyvante kinesere har allerede stået for et par sjove episoder uden for isen, og er specielt blevet kendt på det lave tilskuerfremmøde, hvor man til de fleste kampe ikke engang kan støve 1000 mennesker sammen til en KHL-kamp.

Det må derfor have været en sjov kamp at spille for gæsterne, da Jokerit er særdeles kendt for sine livlige fans, og Peter Regin var også med til at starte en fest i dagens kamp. Det var nemlig ham der scorede det første mål, så holdene kunne gå til pause efter første periode med stillingen 1-0.

Regin flækkede et slagskud ind fra højrekanten og fejrede på den måde sin nylige forlængelse med klubben frem til 2020.

Gæsterne fra Beijing udlignede i anden periode ved finske Janne Jalasvaara, men i tredje periode satte hjemmeholdet tempoet i vejret, og med to scoringer til 3-1 kunne de asiatiske gæster ikke svare igen med mere end ét mål, så stillingen endte 3-2.

Oliver Lauridsen var den mest spillende back hos hjemmeholdet med 22:30 minutters istid. Jesper B. Jensen fik lidt over 18 minutter, mens Peter Regin fik tilsnusket sig mest istid hos alle angribere med sine 18:24 minutter.

Se Peter Regins glimrende 1-0-mål her: