KHL: Philip Larsens division vandt All Star-turneringen

Der var masser af ballade og løjer ved KHL’s All Star-kamp og skills competition i weekenden, men søndag blev det lidt mere alvorligt, da de fire divisioner kæmpede om “titlen” som vinder af All Star-turneringen.

Det hele foregik i Kazan, og Philip Larsen var på vinderholdet i lørdagens skills competition som Chernyshev Division vandt.

Danskerens division vandt såmænd også titlen søndag eftermiddag, hvor Philip Larsen noterede sig for en enkelt assist i semifinalen, hvor det blev til en 5-3-sejr over Kharlamov Division. 

Finalen blev en tæt affære, men Chernyshev Division vandt 4-3 over kollegerne fra Bobrov Division og Philip Larsen kunne lade sig fejre som vinder af All Star-turneringen sammen med holdkammeraterne. 

7800 tilskuere overværede festlighederne i Kazan, hvor der var fuldstændig udsolgt og masser af smil og glæde blandt spillere og tilskuere.

Selv om der er rigtig meget show, der måske undergraver den sportslige del af showet, synes KHL at have fundet en opskrift på, hvordan festlighederne midt i sæsonen skal foregå.