KHL: Philip Larsen med sæsonpoint nummer 16, Jokerit fik klø

Philip Larsen - Danske landshold - Foto: Bluelinemedia.dk -

Philip Larsen er ikke helt oppe i samme scoringspace som i sidste sæson i KHL, men den stærke danske back ligger dog stadig solidt funderet med sine 16 point i 34 kampe for Salavat Ufa.

I dag leverede han en enkelt assist, da Ufa vandt en sikker 5-2-sejr i Bratislava over Slovan. Larsen bliver benyttet lige nøjagtig 22 minutter pr. kamp, og rangerer som den 11. mest benyttede back i KHL. 

Salavat Ufa ligger fornuftigt til i kampen om pladserne i slutspillet i Eastern Conference i KHL, og det samme gør Jokerit i den vestlige del af turneringen på trods af dagens nederlag hos Spartak Moskva. 

Den finske har stadig kun Oliver Lauridsen og Jesper Jensen på isen, mens Peter Regin og Nicklas Jensen er ude med skader. 

I dag holdt Jokerit 1-1 mod Spartak Moskva, men gik rabundus i tredje periode, hvor hjemmeholdet scorede fire gange på 11 minutter og endte med a vinde 5-1.

Helsinki-mandskabet drøner nu videre til Cherepovets og Yaroslavl for yderligere to udekampe, inden det gælder danskeropgør mellem Jokerit og Ufa 11. december i Helsinki.