KHL: PHILIP LARSEN I TOPFORM – to mål i grundseriens næstsidste kamp

Philip Larsen - Danske landshold - Foto: Bluelinemedia.dk -

Philip Larsen og Salavat Ufa gør klar til slutspil, og noget tyder på, at danskeren er i fin form inden sæsonens afgørende. I hvert fald scorede Philip Larsen to glimrende mål, da Ufa afsluttede KHL-grundspillet med at slå de forsvarende vindere af Gagarin Cup, AK Bars Kazan, med 3-2 efter overtid. 

Larsen satte 1-0-målet tidligt i anden periode, ligesom han også scorede til 3-2 kort inde i overtiden og dermed sikrede Salavat Ufa bonuspointet.

To gange var danskeren helt oppe ved modstanderens mål for at afslutte angrebet. Ved 1-0-målet leverede Ufa et forrygende angreb, der kulminerede med, at danskeren fra kort afstand kunne støde pucken i mål, og i overtiden forvandlede han en friløber med største sikkerhed.

Fremragende af Larsen, der dermed afgjorde en af de store kampe i KHL – “The Green Derby” – som betyder meget for Ufa-fansene. Det kan man også fornemme på den store jubel i klippet herunder.

Ufa afslutter slutspillet med lidt en gyser på fredag i Sochi. Philip Larsens mandskab kæmper for hjemmebanefordel i kvarten, mens HC Sochi slås med Vityaz Podolsk og Dinamo Riga om den sidste plads i slutspillet.