KHL: Philip Larsen fejrer jul med storkamp

Foto: Jan Korsgaard

Sikke en match. Philip Larsen og Salavat Ufa var i den grad nede i sækken foran små 7500 tilskuere i Novosibirsk, en af de østligste stationer i KHL.

Men danskerklubben kom tilbage, vandt 6-3 og Philip Larsen kunne fejre jul i visheden om, at han havde spillet en storkamp for gæsteholdet.

Larsen reducerede selv til 2-3, noterede sig for yderligere en assist – og bemærker selv på sin Facebook-side, at han burde have haft en assist mere.

Som cifrene antyder, blev det massivt comeback til Salavat Ufa, der havde svenske Linus Omark i regulær hopla. Omark scorede et enkelt mål og leverede hele fire assister.

En anden angriber, Anton Burdasov, scorede hattrick.

Mest istid overhovedet i kampen? Naturligvis Philip Larsen med 26:28 minutter på isen.

Med 26 point i 42 kampe er danskeren nummer fire i backernes pointliga i KHL, men kun to point efter etteren Patrik Hersley fra SKA St. Petersborg.

Larsen er med sine 25 minutter i gennemsnit pr. kamp nummer tre i den kategori i hele ligaen, så danskeren har i den grad markeret sig under sin nye og gamle træner Erkka Westerlund.

Med 13 kampe igen er Salavat Ufa over slutspilsstregen, men ikke mere end at der skal en koncentreret sæsonafslutning til, hvis Larsen og co. skal med i de afgørende kampe.