KHL: Philip Larsen endte som backtopscorer i grundspillet

Philip Larsen Foto: Bluelinemedia.dk -

Philip Larsen har haft succes siden han vendte tilbage til KHL, hvor han i denne sæson har spillet for Salavat Ufa. Han har gennem hele sæsonen været blandt topspillerne på holdet og i hele den store liga, og han ender med sine 38 point som den mest scorende back overhovedet i sæsonen. 

Dermed passerer han store navne som Patrik Herslev (SKA St. Petersborg) og Staffan Kronwall (Lokomotiv Yaroslavl), der begge var med på Sveriges hold i den nylige OL-turnering. 

Fremragende af Philip Larsen, der ligeledes endte som den spiller i hele KHL med tredjeflest minutter på isen i gennemsnit pr. kamp.

Danskeren spillede 24:48 minutter pr. match i sine 54 kampe i grundspillet. 

– Jeg spiller i førstekæden, har fået frie tøjler af vores træner, og så spiller jeg bedst. Vi trives også uden for isen, hvor alle er enorm venlige og flinke ved os, så jeg er meget tilfreds og glad, selvom jeg nu altid vil være endnu bedre, sagde han for nylig i et interview i Esbjerg Energys kampprogram. 

Nu gælder det slutspil, og Salavat Ufa møder Avangard Omsk i den første kamp i første runde, der spilles på søndag.

Allerede i morgen træder den anden danskerklub, Jokerit Helsinki, ind i slutspillet, når det på hjemmebane gælder HK Sochi.