KHL: PETER REGIN tilbage efter 94 dages skadespause

Foto: Jan Korsgaard

Dejlig nyhed for både Jokerit Helsinki og formentlig også det danske landshold, der senere på sæsonen spiller VM i Slovakiet. 

Peter Regin spillede i går 14:25 minutter for Jokerit i 4-3-sejren over HC Sochi, og dermed er kaptajnen for både den finske storklub og det danske landshold tilbage i fuld vigør igen.

Regin blev skadet for tre måneder siden og Jokerit skriver på Twitter, at danskeren har været ude i nøjagtig 94 dage. 

For første gang længe var danskerkvartetten hos Helsinki-klubben dermed fuldtallig, og det blev endda til en kasse af Nicklas Jensen, der udlignede til 2-2 i slutningen af tredje periode.

Dermed rundede den solide Jensen sit sæsonmål nummer 10 og i forsvarslinjen hos Jokerit dannede Jesper Jensen Aabo og Oliver Lauridsen såmænd backpar og fik små 17 minutter hver. 

Dermed er Jokerit stadig nummer tre i Western Conference i KHL og en top fire-placering synes sikker medmindre noget går helt galt i resten af grundserien. 

Lige så sikkert synes det at være, at CSKA Moskva vinder den vestlige del af KHL og hele grundserien. Jannik Hansen spillede et lille kvarter, da CSKA slog de forsvarende mestre fra AK Bars Kazan med 4-2 foran næsten 11.000 tilskuere hjemme i Moskva.

Også ovre i Ufa var der nytårsfest med Philip Larsen i aktion. 18 minutter og ingen point til danskeren, der dog alligevel kunne glæde sig over en sikker 5-0 over gæsterne fra Kunlun Red Star, der var chanceløse i en match, som Ufa satte på plads med tre mål i første periode.