KHL: Oliver Lauridsen skifter til Jokerit

Foto: Jan Korsgaard

Den nykårede svenske mester, Oliver Lauridsen, spiller i den kommende sæson for den finske storklub Jokerit Helsinki, der dermed har fundet en dansk forsvarsafløser – om end af en anden spillertype – for Philip Larsen. Det er Jokerits hjemmeside, der overbringer nyheden.

Som det kan læses via Google Translate, var det ikke nogen nem beslutning for Oliver Lauridsen at forlade Göteborg og Frölunda, hvor danskeren vandt både det svenske mesterskab og Champions Hockey. Men det hjalp at de danske spillere, der i forvejen har været i Jokerit, gav varme anbefalinger om klubben.

Allerede under landsholdsbreaket i februar var der tilsyneladende snak om, at Lauridsen også skulle til den finske KHL-klub, hvor han har skrevet en toårig kontrakt.

– Det har været vanskeligt at holde tæt omkring skiftet, men nu kan jeg endelig tale med alle om det. Jeg glæder mig til at starte et nyt eventyr i et nyt land, og jeg håber, at vi kan levere noget særligt i næste sæson, siger Oliver Lauridsen til Jokerit.com.