KHL: Oliver Lauridsen i karantæne, Hansen ude af opstillingen igen

Foto: Jan Korsgaard

Jokerit Helsinki havde en dårlig lørdag eftermiddag i KHL i weekendens runder. 

Hjemme i den finske hovedstad tog Jokerit imod SKA St. Petersborg, der er både slags ærke- og lokalrivaler i toppen af Western Conference. 

SKA St. Petersborg nærmest ydmygede Jokerit ved at bringe sig foran 5-0 efter efter små 33 minutter. Gæsterne blev ført an af den tidligere Edmonton Oilers-spiller Nail Yakupov, der scorede to gange og gennemgående var i topform.

Hans andet mål blev scoret i powerplay. Oliver Lauridsen sad nemlig ude for en matchstraf for “fisticuffs” – altså voldsom omgang med næverne. Da han samtidig var “aggressor” kostede det Lauridsen en dags karantæne, som han afsoner i aften, når Jokerit møder Dinamo Minsk.

Det skete umiddelbart efter Yakupovs første mål, hvor Lauridsen ikke var tilfreds med russerens jubelscene og gik til angreb på sin modspiller. 

SKA St. Petersborg vandt 6-2 mod Jokerit, der er gået en smule ned efter kanonstarten og nu er passeret af både CSKA Moskva og SKA St. Petersborg.

Netop CSKA Moskva er stærkt kørende for øjeblikket, men til gengæld ryger Jannik Hansen ind og ud af holdet i hovedstaden.

Han måtte på tribunen igen i Omsk, hvor CSKA vandt 4-2 og tog den niende sejr på stribe. Efter en lidt tøvende start er CSKA i den grad i trit. Men hvad med Jannik Hansen? Kan han være tilfreds med at være den “sjette udlænding” nu og da?

Det vil de kommende uger formentlig vise.