KHL: Nicklas Jensen er klar til comeback i aften

Nicklas Jensen har været ude siden slutningen af oktober, men efter 13 kampe på sidelinjen på grund af en brækket hånd, er den danske angriber i aften tilbage hos Jokerit Helsinki.

Han gør comeback i kampen mod Philip Larsen og Salavat Ufa, og har dermed chancen for at øge sin pointkonto, der lige nu står på 20 for 22 kampe. 

– Der skal ikke være for store forventninger til mig, siger Nicklas Jensen før kampen til den finske klubs hjemmeside, men samtidig understreger danskeren, at han i den grad glæder sig til at komme tilbage på isen.

– Det vigtigste er at spille aggressivt og få skøjterne i gang i en fart. Nøjagtig som før, jeg blev skadet, tilføjer han.

– Truppen har været en del ude at rejse på det seneste, mens jeg har arbejdet med at blive klar hjemme i Helsinki. Det har været ensomt, så jeg har masser af energi, der skal ud i aften, siger Nicklas Jensen. 

Der forventes op mod 11.000 tilskuere til kampen i aften. Jokerit kommer fra sejre i Cherepovets og Yaroslavl og stensikkert også med Oliver Lauridsen på holdet. 

Jesper Jensen Aabo er “dag til dag”-skadet, meddeler Jokerits presseafdeling til Faceoff.dk. Jensen Aabo blev skadet efter en voldsom tackling i kampen i Yaroslavl, hvor han ramlede med hovedet ind i banden.