KHL: Metallurg udlignede i finaleserien mod St. Petersborg

728 Vm org

Der står nu 1-1 i serien mellem Europas formentlig to bedste klubhold i ishockey, Metallurg Magnitogorsk og SKA St. Petersborg, der for tiden kæmper en drabelig kamp om Gagarin Cup, KHL-trofæet, som de to hold har delt de seneste tre sæsoner.

Metallurg er forsvarende mester og har vundet to trofæer af de seneste tre, mens SKA St. Petersborg tog trofæet i 2014/15-sæsonen.

I denne sæsons første finalekamp vandt Ilya Kovalchuk og co. hos SKA 5-4 efter en højdramatisk affære, hvor superstjernen selv fik en game misconduct for en hovedtackling.

I går fik Magnitogorsk revanche – også på hjemmebane – med en 3-1-sejr over rivalerne. Nøglebegivenheden var et mål i undertal i slutningen af anden periode scoret af den unge angriber Vladislav Kaletnik, der blev aftenens helt i “stålbyen”.

Serien er 1-1 og rejser nu til St. Petersborg, hvor ispaladset uden tvivl bliver fyldt til randen til de kommende to kampe i sæsonens absolut største begivenhed i russisk ishockey. Det er virkelig to giganter, der brager sammen.

Her Kaletniks afgørende mål i gårsdagens kamp – det sidste blev scoret i den absolutte slutfase: